Art. 1: Prezentare

Asociația ADEVĂRAȚII VELOPRIETENI (AV), în continuare denumită Organizatorul, este specializată în organizarea de evenimente din domeniul ciclismului.

Datele de contact ale Organizatorului:

Asociația ADEVĂRAȚII VELOPRIETENI

București, sector 3, Strada Sold. Petre M. Tină nr. 1, bl. L13, sc. A, et. 9, ap. 46,

cod poștal 034403, telefon: +40726923222

adresă de email: info@24hvelo.ro – website: www.24hvelo.ro

Asociația ADEVĂRAȚII VELOPRIETENI (AV) și Clubul RANDONNEURS ROMÂNIA (RR), organizează competiția de ciclism de anduranță în echipă ”24H VELO RO”.

Pentru fiecare echipă înscrisă, competiția ”24H VELO RO” constă în a parcurge timp de 24 de ore circuitul ACADEMIA TITI AUR (ATA), în lungime de 1.715 m, de cât mai multe ori este posibil.

Cursa începe sâmbătă, 31 iulie, la ora 10:00, și se încheie duminică, 1 august, la ora 10:00.

Art. 2: Reguli obligatorii pentru participarea la cursa “24H VELO RO”

Prezentul Regulament poate fi descărcat de pe site-ul evenimentului: www.24hvelo.ro. Acesta va putea fi consultat și la locul de desfășurare al evenimentului.

Prin participarea la evenimentul sportiv “24H VELO RO”, fiecare participant este de acord, în întregime și fără rezerve, cu prezentul Regulament și se obligă să îl respecte.

Art. 3: Participanții

3.1. Generalități

Competiția “24H VELO RO” se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani în anul desfășurării acesteia, fie că sunt sau nu licențiate de către federațiile de ciclism, de naționalitate română sau diferită, și care doresc să participe individual (”SOLO”) sau în echipe de 2 (”DUO”) sau de 4 persoane (”QUARTET”). Participanții care urmează să împlinească 18 ani în intervalul 31 iulie – 31 decembrie 2021, inclusiv cei care sunt titulari de licențe oferite de către organizații de ciclism, vor prezenta un acord parental (modelul este disponibil la cerere).

Pentru ediția pilot a competiției “24H VELO RO” este prevăzută participarea a maximum 100 de echipe.

Angajamentele tuturor participanților vis-a-vis de acest Regulament sunt personale și nominative.